https://mobirise.com/

Repair Café-Balk

Het Repair Café is een initiatief van Martine Postma. Zij zet zich sinds 2007 op allerlei manieren in voor duurzaamheid op lokaal niveau. Het allereerste Repair Café organiseerde Martine op 18 oktober 2009 in Amsterdam-West. Het was een groot succes.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, kleinmeubels, elektrische apparaten, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en -vaardigheden op allerlei terreinen. Je vindt Repair Cafés op honderden plaatsen in Nederland en in groeiend aantal landen over de gehele wereld. Zo ook in Balk.

Bezoekers nemen van thuis hun kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

De entree en reparaties in Repair Cafe Balk zijn gratis. Wij vragen alleen een bescheiden bijdrage voor de kosten van de locatie.

Aanmelden als handige vrijwilliger met reparatiekennis?
Even een mailtje naar Marike Feenstra: 
SociaalCafe@miks-welzijn.nl

Repair Café BALK elke 2e vrijdag van de maand!

Vanaf oktober 2017 is Repair Café Balk weer geopend voor een nieuwe winterperiode.
Iedere 2e vrijdag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur in 't Haske, Dubbelstraat 10, Balk.

Inspirerend, stuur mij jullie nieuwsbrief

Vereniging Mijn Gaasterland - Postadres: It Hoekstee 3, 8561 BE Balk. KvK 56482507.
Mijn Gaasterland wordt ondersteund door de Fryske Marren.

Mijn Gaasterland en Energie Coöperatie Gaasterland worden gedragen door vrijwilligers, fungeren als intermediair en hebben geen enkel commercieel belang.