Niet goed leesbaar? Klik hier

NIEUWSBRIEF nov. 2019

 

Zonnecollectief Koopmans klaar en in bedrijf.

 

ECGZonnecollectiefKoopmansHarich1

Ons tweede zonnecollectief project is gerealiseerd. Op het het dak van Koopmans in Harich zijn 230 panelen geplaatst en in bedrijf.
Ruim 20 deelnemende huishoudens in de postcoderoos dragen hiermee bij aan schone, lokaal opgewekte energie. Bovendien ontvangen zij een aantrekkelijke korting op hun eigen energienota.

Binnenkort kunt u de zonnestroom opbrengst van dit dak volgen op onze site. Voor opbrengsten van ons zonnedak Manege Harich lees hier

 

Ook profiteren van zonnestroom
via het dak van Koopmans?

Er zijn nog panelen te koop!


Vul het online interesseformulier in.
Het verplicht u tot niets.
Lees meer: energiecooperatiegaasterland.frl/projecten
regel

Veel belangstelling voor onze groene 'Deelauto'

 

Zelf een auto hebben is makkelijk, maar wel erg prijzig. Zeker als de auto veel stilstaat. Het kan anders. Kies voor een elektrische Deelauto van Mobiliteit VanOns, die klaarstaat in je wijk of dorp. Die je betaalt per rit. Zonder vaste kosten of zorgen over onderhoud, onverwachte reparaties en schoonmaken.

Hoe het werkt?
Lees meer
regel

Bedankt voor uw stem!

 

De ECG nam dit jaar deel aan de ClubSupport actie van de RABO bank. En zie daar, verheugend veel mensen hebben op ons gestemd. Wij ontvingen van de RABO een cheque van € 247,-. Iedereen bedankt voor de steun!

Als groene energieleverancier weer op nummer

 

EnergieVanOnsop2

Het is opnieuw gelukt. Net als vorig jaar prijkt Energie VanOns met een maximale score bovenaan in de jaarlijkse stroomranking!
De Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace en Wise onderzoeken jaarlijks de duurzaamheid van stroom- leveranciers en beloont ons dit jaar opnieuw met een gedeelde eerste plaats.
En dit jaar voeren we niet alleen de ranking voor de consumentenmarkt aan, maar staan we ook voor de zakelijke markt bovenaan!

Lees meer
regel

EnergieVanOnsop12

energiecooperatie
gaasterland.frl

mail@energiecooperatie
gaasterland.frl

energie.vanons.org

ECG is wederverkoper van groene
energieleverancier Energie VanOns
.

ECG is voortgekomen uit een initiatief van mijngaasterland.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden uw interesse heeft getoond voor de duurzame initiatieven en projecten van Mijn Gaasterland. Indien u deze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door een e-mail te sturen naar info@mijngaasterland.nl